Stille verkoop

Hoe ziet uw droomwoning eruit? Misschien staat die droomwoning wel in de verkoop, zonder dat u het weet! Want een deel van het woningaanbod staat in de stille verkoop. Hier kunnen diverse redenen voor zijn, bijvoorbeeld omdat de verkoper prijs stelt op zijn privacy.

Wanneer de woning past in het zoekprofiel van de aspirant-koper en er persoonlijk contact is geweest met de verkopend makelaar, zijn de verkopers bereidt hun huis open te stellen voor een bezichtiging en een eventuele bieding in overweging te nemen.

Er is dus een reële kans dat uw ideale woning te koop staat, maar dat deze woning niet bij u bekend is. Hieronder een overzicht van woningen welke momenteel in de stille verkoop staan. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op via 040 – 845 62 48 of stuur een email naar irene@vanakenmakelaardij.nl.

Eindhoven Noord

Heerlijk en volledig wonen op de begane grond met alle faciliteiten om handen.  Bent u een hobbyist of wenst u te werken aan huis dan biedt deze bungalow uw die ruimte.

Een vrijstaande bungalow met garage, privé kantoorruimte en patiotuin. De bungalow beschikt over een ruime woonkamer en woon-/eetkeuken voorzien van luxe inbouwapparatuur. De slaapvleugel geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en een royale badkamer met whirlpool. De separate kantoorruimte is verbonden aan de bungalow en is bereikbaar vanaf de patiotuin.

Een royaal perceel met de patiotuin gelegen op het Zuidoosten.

Bent u benieuwd naar deze woning, informeer dan naar de mogelijkheden.

Lage Mierde

Deze langgevelboerderij moet u absoluut van binnen bekijken. De woning ademt geschiedenis en nostalgie uit. De woonboerderij is rustig gelegen in de dorpskern van Lage Mierde en heeft gewenste voorzieningen binnen handbereik.

De woonboerderij beschikt over een zeer royaal bijgebouw met multifunctionele doeleinden. Vanuit het hoofdgebouw is er op eenvoudige wijze een doorgang te creeëren naar het bijgebouw waardoor deze gemakkelijk bij het hoofdgebouw getrokken kan worden. Hierdoor creëert u een groter woonoppervlak op de begane grond. In de tuin ligt een heerlijk buitenzwembad. Binnen in de woning zijn de orginele ornamenten bewaard gebleven en is duidelijk te zien dat hier veel vakmanschap is toegepast.