Lissevenlaan 11 5582 KB Waalre Prijs op aanvraag
Persoonlijke gegevens voor het bezichtigen van het object

manvrouw

Ik ga akkoord met de NVM Privacy Verklaring.


Opmerkingen:

Lissevenlaan 11 5582 KB Waalre
Lissevenlaan 11 5582 KB Waalre
Zoom
Lissevenlaan 11 5582 KB Waalre
Prijs
Prijs op aanvraag
Soort woning
Bouwgrond
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
n.t.b.
Perceeloppervlakte
6.625 m2
Woonoppervlakte
n.t.b. m2
Inhoud
n.t.b. m3
Aantal kamers
n.t.b.

Heeft u altijd al uw eigen woondroom willen realiseren? Dan is dit uw kans! Een zeer ruim perceel waar u een prachtige villa op kunt bouwen. Gesitueerd op 1e villastand in de villawijk Duin en Ven. Prachtige bosrijke omgeving waar uw privacy gewaarborgd blijft. Het perceel is gelegen aan de bosrand; vanuit uw achtertuin loopt u zo het bos in en kunt u heerlijk genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.

De villawijk is gesitueerd midden in de Brabantse binnenlanden op korte afstand van Eindhoven. De wijk onderscheidt zich door lommerrijke bredere met grasstroken en bomen omzoomde lanen en relatief grotere bosrijke percelen. De ligging van het perceel kan worden gezien als een toplocatie. Het perceel is goed bereikbaar met verbindingen naar het nationale wegennet A67 Antwerpen/Venlo en A2 Amsterdam/Maastricht.

Eindhoven Airport ± 10 min.
Eindhoven ± 10 min.
’s Hertogenbosch ± 20 min.

Bestemmingsplan:
In de onderhavige, vrijblijvende aanbieding is bijgesloten het bestemmingsplan. Koper dient zelf inzage te nemen in het bestemmingsplan en de mogelijkheden te onderzoeken met betrekking tot het bouwen van een villa / landhuis.

De eigenaar en Irene van Aken Makelaardij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid inzake de status van het bouwterrein en de bouwmogelijkheden.

Lissevenlaan 11 5582 KB Waalre
Een bouwperceel met tuin, erf, ondergrond en verdere aanhorigheden.
Lissevenlaan 11 5582 KB Waalre
Prachtig bosperceel gelegen in de gewilde villawijk Duin en Ven. De gewenste voorzieningen zoals winkels, sportaccommodaties en scholen bevinden zich in de directe omgeving. Het perceel is centraal gelegen t.o.v. de uitvalswegen naar A2/A67, Maxima Medisch Centrum, High Tech Campus en ASML.
Lissevenlaan 11 5582 KB Waalre Prijs op aanvraag
Object Bouwgrond
Bouwjaar
n.t.b.
Woonoppervlakte
n.t.b. m2
Inhoud
n.t.b. m3
Perceeloppervlakte
6.625
Aantal kamers
n.t.b.
Bijzonderheden
Prachtig bouwperceel met diverse mogelijkheden.
Korte omschrijving
VERKOCHT

Heeft u altijd al uw eigen woondroom willen realiseren? Dan is dit uw kans! Een zeer ruim perceel waar u een prachtige villa op kunt bouwen. Gesitueerd op 1e villastand in de villawijk Duin en Ven.

Prachtige bosrijke omgeving waar uw privacy gewaarborgd blijft. Het perceel is gelegen aan de bosrand; vanuit uw achtertuin loopt u zo het bos in en kunt u heerlijk genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.